referenties partners

 
photo.jpg

fontys hogescholen

“Onze studenten lopen vaak aan het einde van de studie rond met de vraag wat hun vervolgstap is: verder studeren of zich op de arbeidsmarkt gaan begeven? Daarom hebben Nina Janssen en Anne Hospers hun workshop Afgestudeerd wat nu? gegeven aan een groep van 17 studenten. Nina en Anne hebben enthousiast hun eigen ervaringen met de groep gedeeld. De workshop is inspirerend met leuke werkvormen en er komen creatieve ideeën aan bod. De deelnemers zijn aan het denken gezet over zichzelf en hun eigen talenten. Een aanrader om aan deel te nemen.”

 -Maaike Munnecom
Loopbaanadviseur Studenten Loopbaancentrum Fontys hogescholen


Gemeente-Rotterdam.png

gemeente rotterdam

“Van het begin af aan was het duidelijk dat Anne heel veel kennis in huis heeft m.b.t. het sollicitatie-proces en wat er allemaal bij komt kijken, zoals o.a. Personal Branding. Zij heeft een frisse kijk en weet precies hoe je social media en netwerken voor je kunt laten werken. Dit past zij ook in de praktijk toe, zowel in haar persoonlijke presentatie als voor haar onderneming Camp Bluff. Anne heeft een workshop gegeven aan de deelnemers bij WerkLoont, het re-integratietraject van de Gemeente Rotterdam voor mensen met een korte afstand tot de arbeidsmarkt.

De workshop werd erg goed ontvangen door de groep. Anne wist de deelnemers te boeien door korte theoretische handvatten te koppelen aan een paar korte, krachtige oefeningen. Het viel mij op dat zij direct overwicht had en de groep tot daadkracht aanzette. Haar powerpointpresentatie, gaf precies de visuele ondersteuning daar waar nodig was, met sterke beelden. Zij heeft onze deelnemers aan het denken gezet. Daarnaast geeft Anne op een hele prettige manier advies en praktische tips aan de pas afgestudeerde deelnemers, die nog weinig werkervaring op hun CV hebben. Voor Anne geldt “practice what you preach, preach what you practice”. Starters op de arbeidsmarkt, die hun weg nog niet weten te vinden, raad ik zeker aan om van Anne’s diensten gebruik te maken.”

 -Krisja Bernet
Matchmaker Werkloont traject


ambitieuze meisjes

“De AM Academy van Ambitieuze Meisjes is een platform voor jonge, ambitieuze vrouwen die zichzelf willen ontwikkelen. In de zoektocht naar een baan kunnen sommigen wel wat inspiratie en motivatie gebruiken. Dit is precies wat de deelnemers van trainers Anne en Nina hebben gekregen. Verschillende oefeningen stimuleerden de deelnemers buiten de gebaande paden te kijken en creatief met solliciteren om te gaan. De open houding en het enthousiasme van Anne en Nina hielpen enorm om mooie, persoonlijke verhalen te delen. Een aanrader dus!”

-Janna Termeer
Programma Manager AM Academy

logo.png

studievereniging B-change nijmegen

"Nu het einde van de studie voor de masterstudenten gedragsverandering in zicht is, begint de stress zich op te hopen. Daarom hebben wij als studievereniging B-change de ervaringsdeskundigen Nina en Anne uitgenodigd om hun workshop aan onze leden te geven. Wij hebben deze samenwerking als zeer prettig ervaren. De trainers dachten goed met ons mee en waren daarin voldoende flexibel.

Ook de workshop zelf was een succes. Vol enthousiasme hebben de trainers nuttige tips en tricks met ons gedeeld. Onze studenten werden niet alleen gerustgesteld over de toekomst, maar stonden ook stil bij hun eigen talenten en passie. De creatieve kijk van Nina en Anne op het ‘vinden van een baan’ leert ons een nieuwe manier van solliciteren."

-Nadine Van de Sande:
Voorzitter
Alex van Roomen
Penningmeester