Pers/nominaties

 

T500 (2017 & 2018)

De 500 grootste talenten van Nederland
staan nu in één lijst

Van app-ontwikkelaar tot persoonlijke ontwikkelingscoach: deze talenten zijn allemaal onder de 26 jaar en staan in de T500. Want: "Jong digitaal talent krijgt onvoldoende een podium."

Vandaag is de T500 gepresenteerd. Een lijst met de beste 500 Nederlandse talenten onder de 26 jaar, samengesteld door techplatform TNW (The Next Web). Geen ranglijst, maar 'een community met het allerbeste talent uit Nederland', aldus de organisatie.

print: UWV Magazine

auteur: nina janssen

Nina Janssens, auteur van het boek ‘Waar heb ik nou eigenlijk voor gestudeerd?’, interviewde voor het UWV Magazine vier starters op de arbeidsmarkt over hun ervaringen op dit gebied. Waar lopen ze tegenaan? Hoe hebben ze obstakels overwonnen? Wat adviseren ze de nieuwe generaties starters? Op pagina 11 vind je het verhaal van Anne Hospers.

VIVA MAGAZINE

top 30: VIVA400 Visionista’s

VIVA400 lanceert dit jaar VIVA400 Visionista’s: de springplank voor aanstormend talent. Hiermee heeft de Lijst der Lijsten een gloednieuw zusje. VIVA400 Visionista’s is dé springplank waarmee je snel stappen kunt zetten in je carrière. Het ‘La route du succès’-programma is een inspirerende en avontuurlijke roadtrip waarin je jezelf beter leert kennen en je je droom concreet gaat maken. Als een van de 30 aanstormende talenten die een felbegeerde plek hebben weten te bemachtigen. 

Anne-Hospers.jpg

MEZpiration

Camp Bluff – Gaan voor dingen voordat je er klaar voor bent.

Anne is nu 24 en heeft haar meisjes-droom werkelijkheid gemaakt. Al sinds haar 12e weet ze dat ze eigen baas wil worden. Ze is altijd al bezig met haar eigen pad uitstippelen, niet de gebaande paden als je daar niet gelukkig van wordt. Haar vader is ook ondernemer, dus ze denkt dat die behoefte aan vrijheid en je eigen weg kunnen kiezen wel in het bloed zit. (Lees het stuk hier)

Claires-Mission-logo-strong-red-sec.png

claires mission

radio: strictly business 

Live op Strictly Business radio van 8:00 tot 10:00 uur op 3 februari. Waarbij 3 ondernemers aanschuiven in de studio van Rosa Digitaal. Live on air delen zij hun succes geheimen maar ook de uitdagingen waar zij mee te maken hebben. 

The sea is my cup of tea

web: Inspiring women on the world wide web

Hoewel het world wide web soms een overweldigende bron aan informatie kan lijken en vaak meer tijd en energie inneemt dan je zou willen, vind ik het persoonlijk toch wel ontzettend mooi wat er allemaal mogelijk is online. En ik vond eigenlijk dat jullie ook eens met deze inspirerende vrouwen moesten kennismaken. Deze blogsters, schrijfsters, fotografen, reisleidsters, grafisch designsters, onderneemsters en creatieve zielen zijn namelijk echt heel erg goed bezig!