over mij

_B099298.jpg

Anne Hospers


Ondernemerscoach / Personal Branding Strateeg /
Netwerken & LinkedIn Nerd/

missie

Met Camp Bluff mix ik inspiratie + goede vragen + marketing kennis + strategisch inzicht om ambitieuze & creatieve ondernemers (to be) te helpen bij het creëren van meer omzet, gave partnerships & een sterke (personal) brand.

De basis gedachte ‘Courage is Contagious’ staat centraal. Samen aan gave dingen beginnen voordat we ons er klaar voor voelen.

ANNEHOSPERS_AE_17bw.jpg

achtergrond

Ik ben opgegroeid in het prachtige Nieuw-Zeeland en heb daar de helft van mijn leven doorgebracht. Daar kan ik heel erg genieten van de lege stranden, de indrukwekkende zonsondergangen en de ruige bossen.

In het land wat negen keer groter is dan Nederland en waar maar vier miljoen mensen wonen, ben je regelmatig op plekken waar je uren geen steden tegenkomt. De ideale plek om na de denken over het leven, weg van de normale afleiding.

Al die momenten van reflectie hebben de basis gevormd voor het bedrijf Camp Bluff. 

ANNE
Wie ben ik?
Ik ben ondernemend, dol op reizen, fotografeer graag en haal heel veel plezier om mensen te helpen om hun (werk)dromen te verwezenlijken.

Mijn specialisaties als coach/trainer?
Marketing, Personal Branding, netwerken, (online) profileren/zichtbaarheid. 

Mijn kracht?
Mensen verrassen: prikkelend, krachtige vragen stellen, aanzetten tot reflectie and durven doen. 

Mijn werkervaring
Na mijn studie Media, informatie en communicatie begon ik als communicatieadviseur bij een Marketing, Communicatie en PR-bureau. Vlot daarna realiseerde ik dat ik graag eigen baas wilde zijn. Ik ging aan de slag voor een paar mooie internationaal georiënteerde bedrijven als freelancer gericht op innovatie, communicatie en partnerships. Maar toch bleef de behoefte om fulltime voor Camp Bluff te gaan, aanhouden. Dus per 1 februari 2019 ben ik weer van start gegaan.