over mij

_B099298.jpg

Anne Hospers


Job Coach /
Netwerker /
Trainer /
Spreker /

missie

Met Camp Bluff mix ik inspiratie + creativiteit + een ondernemersmindset om ambitieuze mensen te helpen bij het vinden van werk wat bij ze past zodat zij ook weer anderen aanzetten om de beste versie van zichzelf te worden. 

Ik zie Camp Bluff als een reizende school, waarin ik de basis gedachte ‘Courage is Contagious’ centraal staat.

ANNE
Wie ben ik?
Ik ben ondernemend, dol op reizen, fotografeer graag en haal heel veel plezier om mensen te helpen om hun (werk)dromen te verwezenlijken.

Mijn specialisaties als coach/trainer?
Loopbaancoaching, netwerken, communicatieve vaardigheden verbeteren, creatief solliciteren en resultaatgerichte (online) profileren/zichtbaarheid. 

Mijn kracht?
Mensen verrassen: prikkelend, moeilijke vragen stellen, aanzetten tot reflectie and durven doen. 

 

achtergrond

Ik ben opgegroeid in het prachtige Nieuw-Zeeland en heb daar de helft van mijn leven doorgebracht. Daar kan ik heel erg genieten van de lege stranden, de indrukwekkende zonsondergangen en de ruige bossen.

In het land wat negen keer groter is dan Nederland en waar maar vier miljoen mensen wonen, ben je regelmatig op plekken waar je uren geen steden tegenkomt. De ideale plek om na de denken over het leven, weg van de normale afleiding.

Al die momenten van reflectie hebben de basis gevormd voor het bedrijf Camp Bluff. 

Mijn werkervaring
Na mijn studie Media, informatie en communicatie begon ik als junior communicatieadviseur bij een Marketing, Communicatie en PR-bureau. Vlot daarna realiseerde ik dat ik graag eigen baas wilde zijn. Ik ging aan de slag voor een paar mooie internationaal georiënteerde bedrijven als freelancer gericht op innovatie, communicatie en partnerships. Maar toch bleef de behoefte om fulltime voor Camp Bluff te gaan, aanhouden. Dus per 1 februari 2019 ga ik weer van start.


Video Portret (2016)