coaching/strategie sessies

Anne Hospers - CampBluff | Samantha Bosdijk Photography-2.JPG

Herken je het gevoel dat je:
-Nog niet bezig bent met waar je echt blij van wordt?
-Dat je misschien wel enigszins weet wat je wilt qua werk maar je moeite hebt om de eerste stap te zetten?

Ik ben Anne en ik help ambitieuze jonge mensen om te ontdekken wat voor soort werk echt bij ze past. Ik help om focus aan te brengen en om de eerste stappen te zetten.

Met behulp van de interviewtechnieken die ik als journalist heb geleerd, kan ik rake vragen stellen & oplossingen helpen creëren om je ideeën van de grond te krijgen. Met mijn uitgebreide netwerk kan ik de juiste mensen aan je verbinden zodat je een vliegende start maakt.

Investering

-20min video bellen Intakegesprek inbegrepen
-
Een coaching/strategie gesprek van 60min vraagt een investering van 155 euro incl. BTW voor particulieren.

-Betaald jouw werkgever?
Kan jij aanspraak maken op het trainingsbudget van jouw werkgever voor ontwikkeling/training? Dan is de prijs van het gesprek 150 euro excl. BTW. 

- Er zijn ook pakket prijzen mogelijk!

Plaats

Op een inspirerende locatie (Reiskosten additioneel v.a. Utrecht)
Of
Online via Skype

voorbeelden thema’s

2.jpg

afgestudeerd en wat nu?

Je bent super blij dat jij je diploma op zak hebt maar als mensen vragen ‘ Wat ga je nu doen?’ Dan krijg je het spontaan warm.

In dit traject coach ik je om helder te krijgen waar je goed in bent, waar je plezier uit haalt en wat voor soort werk bij jou past! En we gaan een strategie uitstippelen om snel aan de slag te gaan!

1.jpg

Sneller een leuke baan?

Ga je momenteel met tegenzin naar je werk of heb je je baan al opgezegd maar word je helemaal gek van de traditionele sollicitatieprocessen? Er is een betere weg!

Wil je graag meer zicht hebben op je drijfveren, wie jij bent en wat je echt wilt? En leren hoe je via de achterdeur bij bedrijven binnenkomt?

3.jpg

personal branding strategie

Wil je graag snellere stappen maken door zichtbaarder te zijn online en offline, maar krijg je jeuk van woorden als netwerken en jezelf profileren?

Ik help je met focus aanbrengen, nadenken over je strategie en in contact komen met de juiste mensen zodat het juist een hartstikke leuk proces wordt in plaats van een moetje.

 

reacties coachees:

Na mijn afstuderen had ik in mijn zoektocht naar werk behoefte aan een sparringpartner. Anne gaf me concrete opdrachten waar ik mee aan de slag kon. Die bedenkt ze aan de hand van jouw vragen en dat maakt dat ze naadloos aansluiten bij waar je naar op zoek bent. Ze prikkelt me met de vragen die ze stelt en dat motiveert me om de opdrachten uit te voeren.
— Sjoerd / Net afgestudeerd HBO Media Opleiding
Het gesprek met Anne heeft mij nog beter na laten denken welke kant ik op wil na het afstuderen. Daarnaast was de opdracht die zij gaf erg leuk en actief. Het gesprek heeft mij gemotiveerd om actie ondernemen.
— Robin / 4de jaars – International Event Management
Ik heb meer motivatie en vertrouwen gekregen na de workshop, het was goed voor mijn zelfvertrouwen. Je wordt aan het nadenken gezet zonder grenzen wat helpt om je na te denken over je echte dromen.
— Manuëla / 4de jaars – International Event Management
Anne straalt in het helpen van anderen. Ik heb haar ontmoet tijdens haar personal branding workshop voor honours studenten. En ze heeft ondanks mijn eigen ervaring een verrassende lijst met concrete tips gegeven om mezelf te profileren en mijn netwerk uit te breiden.
— Julong - UX/Interaction Design Student
Ik deelde mijn gedachten over wat later FLNRS was geworden met Anne. Ze was erg enthousiast over het idee van het begin, wat ertoe leidde dat ik nog veel meer geloofde in het concept van DIY Meetings. Het concept kwam tot leven. Door haar initiatief brachten we een middag door in Utrecht, brainstormden en creëerden we samen een eerste plan. In november lanceerde ik mijn eerste evenement in Enschede, DIY Meetings for Young Creatives. Volgend jaar zijn we van plan om meerdere bijeenkomsten te organiseren.
 
 Anne gaf me de duw in de goede richting en kon me gerust te stellen op een manier waardoor sommige beren op de weg verdwenen. We hebben een aantal keren gebeld om te praten over de voortgang van de plannen. Daarnaast inspireerde ze mij met nieuwe artikelen, geweldige boeken en coole blogs.
— Nadine / Eigenaresse FLNRS: Creative Studio
Toen ik terugkwam van mijn buitenlandse reizen, zocht ik naar een baan in de juridische sector en Anne was degene die me tijdens dit proces begeleidde. Ik had haar benaderd omdat ik wist dat ze geweldig is met creatieve marketing. Ik wilde niet op zoek naar banen via de traditionele wegen, maar om iets te doen dat echt zou opvallen bij potentiële werkgevers. Anne heeft snel geholpen identificeren wat ik zocht in een baan, wat mijn mogelijkheden waren, wat me motiveerde in mijn werk en ze erkende mijn sterke punten. Dit kreeg mijn vertrouwen en maakte het proces eenvoudiger. Ze hielp bij het maken van een concept voor een geweldige promovideo die ik naar potentiële werkgevers zou sturen en via sociale media zou delen. Het was een plezier om met haar samen te werken, ik aarzel niet om Anne aan te bevelen aan iedereen die hulp wil bij hun personal branding.
— Celeste Waanders / Junior Legal Counsel – Rijkdienst van Ondernemend Nederland